Pc játékok letöltés

Keress a játékok között CTRL+F-el!
Worms 4

Grand Theft Auto-San Andreas

Neverwinter Nights 2 Mask of the Betrayer 2007

HALF LIFE 2 Counter Strike 2

Hellgate London

911 First.Responders

A.I.M.2.Clan Wars

Armed & Dangerous-DEViANCE

Guitar Hero III Legends Of Rock

Hra pre derc

Emergency_Heroes

Rail Simulator

Gothic III-Razor1911

Ultimate Terrain X Europe

Command & Conquer VERZIÓK:

Command & Conquer Red Alert

Command & Conquer 3

Command & Conquer Generals - Delux Edition

Command & Conquer Generals - Zero Hour

Command & Conquer Renegade

Command & Conquer Red Alert 3

Command & conquer Red Alert 2 + Yuri's Revenge


Serious Sam

Wall-E-RELOADED

A hihetetlen Hulk

Resident Evil 4

Worms Armageddon

Battlefield 2 (crak+keygen)

world i conflict

Fifa manager 08 full

COUNTER STRIKE VERZIÓK:

Counter strike

Counter-Strike Source - Deluxe Edition

Counter Strike 1.5

Counter-Strike v34

Counter-Strike 2D

Counter Strike 2008

Counter-Strike 1.4

Counter-Strike 1.3

Counter Strike Condition Zero


HULK

Kung Fu Panda

Hitman

Hitman 2

Hitman 3

Wolfenstein

Wolfenstein-Enemy Territory

Wolfenstein Return To Castle

NEED FOR SPEED ÖSSZES VERZIÓI:

Need For Speed-Most Wanted Black Edition

Need For Speed-Pro street

Need for Speed-Carbon

Need for Speed-Underground 2

Need for Speed-Underground

Need For Speed-Hot Pursuit 3

Need For Speed-Hot Pursuit 2

Need For Speed 2

Need For Speed 3

Need for Speed-Porsche 2000Az ingyenes autóversenyben a legmodernebb BMW kocsikat vezethetünk kötött pályákon. A szimulátor egyaránt alkalmas egy-, illetve többjátékos módra a regisztrált felhasználóknak. Külső és belsőnézet, többféle beállítás, 5-25 körös versenyek valamint látványos grafika és élvezetes hangeffektus jellemzi.

Ez a játék akció/lövöldözös féle nagyon jó 

Ez a játék majdnem ugyan az mint a 1.6

Az amerikai hadsereg hivatalos játéka, melyben végigjárhatunk egy katonai kiképzést, valamint szimulált küldetésekben vehetünk részt. A remek grafikával rendelkező program ingyenes: hálózatban és interneten is játszható regisztráció után. A játék nagy mérete miatt letöltésvezérlő használatát ajánljuk.

Magyar fejlesztésű, humoros háromdimenziós stratégiai játék, melyben a nyulak és disznók csatájában vehetünk részt. A játékban tankok és különféle katonai járművek segíítségével kell teljesítenünk a feladatokat, a küldetéseket. Alkamas egyéni és hálózati játékra.

(Az 1995-ben megjelent Command and Conquer stratégia játék 12. születésnapja alkalmából ingyen letölthető a teljes játék. A letöltendő ZIP-csomag mind a két eredeti 2 CD-t tartalmazza ISO formátumban (illetve a Windows XP-hez szükséges patchet). Ezeket kell ki írni CD-re, vagy a megfelelő programmal (pl. Daemon Tools) emulálni. Telepítés: A telepítő CD-n keressük meg a setup/install.exe-t, majd jobb egérgombbal a tulajdonságok/kompatibilitás fülnél ikszeljük be a kompatibilitás Windows 95 kapcsolót. Telepítésnél a DirectX-et (mivel ez régi verzió) ne hagyjuk feltelepülni. Windows XP rendszernél a mellékelt XP patchet kell használnunk, aminek menete: a játék telepítését követően az CNCPATCH.ZIP-ben található THIPX32.DLL állományt másoljuk be játék mappájába - alapértelmezett a c:\WESTWOOD\C&C95, és írjuk felül a régi állományt. A játék indítása előtt keressük meg a C&C95.exe állományt a merevlemezen, majd a tulajdonságok/kompatibilitás fülnél ikszeljük be a kompatibilitás a Windows 95 kapcsolót, illetve tiltsuk le a témákat.)

Quake III Arena motort használja az ingyenes akciójáték, amely elsősorban hálózati játékra alkalmas. A GPL programot a hagyományos Quake III Arena grafika és kezelés jellemzi: 10 játékos és 26 új pálya található a csomagban.

Full motion video adventure: teljesen filmre készített kalandjáték. A játékban Alice Sanger-t, a magánnyomozót irányítjuk egy futurisztikus, a jövőben játszódó történetben. Segítenünk kell kinyomozni a történetet, megfejteni a különös gyilkosságokat. A játék különlegessége, hogy amatör szereplőkkel készítették a HD minőségű játékfilmet. A letöltendő ISO adatot (képfájlt) egy DVD-íróval kell kiírnunk egy üres DVD-re.

Taktikai- és stratégiai játék, mely az ismert X-COM című játékot dolgozza fel: szép grafika (Quake 2 motor) és ingyenes játékmenet jellemzi a programot, egyéni és hálózati játékmódok mellett.
JÁTÉKOK
Need for Speed ProStreet
                        

              Letöltés

                    NFS Pro Street Magyarosítás

       Need for Speed

    Carbon

           

Gta San Andreas
   
Nascar 07
Bus Driver
NFS Most wanted